dijous, 26 de febrer del 2009

ONZE AAVV DENUNCIEM LA FORMA DE CONSTITUIR EL CONSELL DE COMUNICACIÓ

Un cop s'ha dissolt el Consell de la Ràdio i s'ha creat el nou Consell de Comunicació per part del Consistori, algunes AAVV vàrem ser convidades a participar com a representants. El procés va ser del tot extrany i així ho volem exposar al document adjunt (veure document).

Podeu també accedir al document que ens vàren trametre des de l'Ajuntament a totes les AAVV (veure document) així com l'última resposta que algunes AAVV vàrem presentar (veure document).

Si voleu podeu igualment consultar els Estatuts del Consell de Comunicació per que quedi tot ben clar i transparent (veure document).


1 comentari:

  1. Segons el que es va acordar en la passada reunió d'Associacions de veïns i propietaris una representació dels mateixos ens hem reunit el passat dimecres dia 26 de març amb el Regidor de Comunicació Sr. Oliveras i l'Advocat de l'Ajuntament Sr. Alimbau per tal d'aclarir la situació i reiterar el nostre dessig de propossar el nostre representant.

    Donat que l'Ajuntament no no ha actuat segons els estatuts del propi Consell de Comunicació i que algunes de les nostres Associacions hem actualitzat les juntes directives vàrem acordar que el Sr. Alimbau comprovaria la possibilitat de ser l'Ajuntament fedetari de les actualitzacions de juntes d'AAVV i seguidament al procés es realitzaria la proposta definitiva del representant. Igualment l'Ajuntament es va comprometre a revisar els Estatuts i modificar-los per tal de que al Consell de Seguretat tingués cabuda un representant de les AAVV, aspecte molt important per a la nostra població.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari. En breu sortirà.