diumenge, 15 de febrer del 2009

SISTEMA DE RECOLLIDA DE RESIDUS

Com ja sabeu, a finals del 2008 l'Ajuntament va endegar un nou sistema de recollida de residus. Les AAVV hem estat fent el seguiment i hem cregut convenient informar de les nostres accions a tots els palauencs als mitjans de comunicació, començant per aquest Blog.

Properament us informarem de tot alló que hem fet fins al moment, aportant la informació, així com de les novetats.

7 comentaris:

  1. Tal como quedamos enla reunión en el ayuntamiento con la Sra Merçe Pla, Ivan Costa y Francesc Torres, sería de recibo que nos facilitaran los informes económicos tanto para la recogida actual de residuos, como los estudios de los otros sistemas desechados. También sería interesante tener los datos númericos que han provocado el aumento del 20% en el recibo de las basuras.

    ResponElimina
  2. Efectivament, estem esperant que l'Equip de govern ens facil·litin aquesta informació. El divendres 13/02 em va dir l'Ivan Costa que l'estaven preparant. Jo em pensava que els estudis previs o avanprojectes es redacten abans, com el seu propi nom indica, amb la finalitat de decidir quin serà el sistema a implementar i l'augment de taxa a aplicar.

    Pel que es veu el nostre Ajuntament fa les coses es fan al inrevès: diuen que ara ho estan preparant.

    ResponElimina
  3. Ademes aquest resultats vindran en grant part determinats pel temps incert que la Generalitat ens aboni uns valor interesants que justifiquen la inversió realitzada, en cas contrari incremetarem el deute y ja vorem quins serán els propers increments de taxes

    ResponElimina
  4. Con los buenos que son en este ayuntamiento con los numeros cualquiera se fia de los datos que publiquen.

    ResponElimina
  5. Ja us han respost les al·legacions a l'ordenança municipal?

    La ordenança ja està en vigor?

    S'ha sancionat algú?

    ResponElimina
  6. Les AAVV vàrem al·legar l'augment del 20,5% de taxa de recollida de residus, i la resposta en el ple per part de CIU-ERC-PP va ser de rebuig segons l'informe emès per l'interventora Elena Couto (si el voleu consultar escribiu un missatge a aavvpalauplegamans@gmail.com ).

    Es a dir, que aquest any ens pujaran les taxes uns 20 € a tots els ciutadans, quan la recomanació en general és de no incrementar durant l'època de crisi més de l'IPC.

    No sabem si ja s'ha sancionat a algun veí, i des d'aquí instem a que si aixó ha passat ens ho comuniquin a aavvpalauplegamans@gmail.com i tractarem el tema a la propera reunió del 17 d'abril.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari. En breu sortirà.